×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 40 niet laden
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om mompelend antwoord te geven op de vraag, je nog dieper te verschuilen achter de krant en vooral verder te gaan met het lezen van het binnenlands nieuws. Óf… je gaat op zoek. Op zoek naar de boodschappen die mensen je meegeven met vragen, stellingen, opmerkingen of gebaren.

Van Nederlanders wordt vaak gezegd dat zij direct zijn en niet ‘om de hete brij heen draaien’. Maar laat nu eens het tegenovergestelde waar zijn… Het is meer dan leuk om onszelf opnieuw te ontdekken tijdens de handelingen van het dagelijkse leven.

De artikelen die ik heb geschreven, beschrijven mijn ervaringen van jouw en mijn communicatie in het dagelijkse leven. Door het terugkijken op de soms zelfs simpele gebeurtenissen krijgt alles een nieuwe of diepere betekenis. Deze is vaak onbewust in onze communicatie verscholen. Dit was voor mij de aanleiding om gebeurtenissen op papier te zetten, soms is het confronterend, soms kun je erom lachen en een andere keer kun je er van leren. 

Ik vind het leuk om deze ervaringen met anderen te delen en dit is dan ook de reden dat jullie een aantal van deze artikelen ontvangen. Mochten jullie het leuk vinden om hier meer van te lezen, dan kunnen jullie natuurlijk contact met mij opnemen.