×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 40 niet laden

Interselling heeft een nieuwe trainingsmethodiek geïntroduceerd waarmee organisaties op een resultaatgerichte en effectieve wijze hun medewerkers kunnen trainen op onder meer commerciële vaardigheden. HIT! sessies zorgen voor een nieuwe benadering van training.

Interselling heeft dit jaar een nieuwe trainingsmethodiek geïntroduceerd waarmee organisaties op een resultaatgerichte en effectieve wijze hun medewerkers kunnen trainen op onder meer commerciële vaardigheden. HIT! sessies zorgen voor een nieuwe benadering van training.

Waarom HIT! sessies?

Een nieuwe manier van werken heeft haar intrede gedaan want van medewerkers wordt verwacht dat zij flexibel inzetbaar zijn en zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen ontwikkeling. Veel (jonge) medewerkers zijn opgegroeid met digitale media. Deze generatie leert anders dan voorheen en heeft andere verwachtingen. Zij zijn gewend geraakt om zelf te ontdekken en om via de digitale snelweg nieuwe inzichten op te doen. De nieuwe trainingsmethodiek past bij deze generatie en het nieuwe leren.

Werkwijze HIT! sessies

Tijdens de HIT! sessies wordt kort en effectief getraind op specifieke onderwerpen. Deze sessies, waarbij kort en effectief wordt getraind op specifieke onderwerpen, geven uw organisatie de kans om op een snelle en effectieve wijze resultaten te behalen.